La roulotte de Montfée

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

De första två datorerna fick UEFI/BIOS förstört efter första installationen av Windows 10. De startade om hela tiden tills man drog ur kontakten. På Inet sade de då att det kommer in personer varje dag med fel efter installation av Windows 10 msvbvm50.dll. Jag har testat med att avinstallera virusprogrammet utan skillnad. Problem uppstod under installationen av vissa uppdateringar, men vi försöker igen senare.

var lägger dll-filer i windows 10

Har du kvar 1909 iso kan du även prova reparera W10 installationen innan du uppgraderar. Det fanns några filer i « logs » som jag lade i en mapp jag skapade för att testa. Det jag installerat har fungerat för andra att uppdatera. Så enkelt är det inte, dessutom är det tre olika personer som använt var sin dator! Två av dem surfar bara och betalar räkningar. Jag programmerar, surfar, skriver dokument, betalar räkningar osv. Det handlar alltså om att det inte går komma åt « bilden » eller « image » som det heter på windowska.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Jag har aldrig pillat innanför Windowsmappen så jag kan inte gjort något fel där. Se till att bildsökvägen och Windows -katalogen för bilden finns och att du har läsbehörighet i mappen. Jag väntar bara på någon som kommer med den verkliga lösningen på problemet. Ditt problem var ju inte relaterat till reklamen för det programmet, där finns förslag på lösningar längre ner på sidan. Är nästa grej att ladda ner och köra « Hard-disk Sentinel ». Jag gjorde så och hårddisken fick betyget « Excellent » eller liknande. Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.

  • De lyckades efter flera timmars arbete med att få datorn att gå in i BIOS och där uppdatera den.
  • Det jag installerat har fungerat för andra att uppdatera.
  • Är nästa grej att ladda ner och köra « Hard-disk Sentinel ».
  • Jag har ingen aning om att Comodo skulle rota runt osv.
  • Alla vanliga uppdateringar har det inte varit något problem med.

De lyckades efter flera timmars arbete med att få datorn att gå in i BIOS och där uppdatera den. Dvs, den har en kopia installerat på moderkortet. Genom att resetta den flera gånger i rad blev det fel på BIOS och då började den att installera över kopian. Mer om det finns att läsa tidigare i denna tråd. De uppdaterades aldrig mer för att inte hamna is amma situation igen. Jag skall testa igen med att avinstallera Comodo och stänga av det inbyggda virusprogrammet (såg i en av länkarna att också den kan hindra dism.exe att jobba).

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

De två senaste datorerna fungerade det smärtfritt att installera Windows. Båda kunde också uppdatera till en nyare funktionsuppdatering (större uppdatering).